دکتر مظاهر رمضانی به عنوان سرپرست مدیریت امور آزمایشگاهها منصوب شد./ تقدیر از دکتر فرشید رییسی

دکتر بهمن روشنی معاون درمان دانشگاه دکتر مظاهر رمضانی را به عنوان سرپرست مدیریت امور آزمایشگاهها منصوب کرد.

دکتر مظاهر رمضانی متولد ۱۳۵۲ در تهران و فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال 1377 است.
وی دوره تخصصی آسیب شناسی بالینی و تشریحی (پاتولوژی) خود را در سال ۱۳۸۴ در دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدرک فلوشیپ درماتوپاتولوژی را نیز در سال ۱۳۸۹ از دانشگاه علوم پزشکی تهران  اخذ نموده و قبولی در آزمونICDP-UEMSدرماتوپاتولوژی فرانکفورت آلمان در سال 2011 را در کارنامه خود داراست.

دکتر مظاهری همکاری خود را با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سال1384
آغاز نموده و از سال ۱۳۸۶ به عنوان عضو هیات علمی خدمت کرده است.
وی که دارای مرتبه علمی دانشیاری است  سوابقی همچون مسوولیت فنی آزمایشگاه های بیمارستانهای معتضدی، امام خمینی(ره) ، دکتر محمد کرمانشاهی و کلینیک ویژه مهدیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مدیریت گروه آموزشی پاتولوژی را دارد.
دکتر روشنی همچنین از زحمات دکتر فرشید رییسی در مدت تصدی این مسوولیت تقدیر نمود.

۱۲ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۵۴