رییس مرکز بهداشت کرمانشاه:اپیدمی بیماری خاصی در عراق گزارش نشده/ زوار مراقب آب و غذای مصرفی باشند

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه از زوار اربعین خواست رعایت موارد بهداشتی را داشته و نسبت به آب و غذای مصرفی خود در کشور عراق مراقبت کنند.
دکتر ابراهیم شکیبا در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» ایسنا منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه اپیدمی بیماری خاصی در کشور عراق گزارش نشده، گفت: اما توصیه ما این است زوار جهت پیشگیری از ابتلا به هرنوع بیماری احتمالی حتما رعایت برخی موارد بهداشتی را داشته باشند.
وی آنفلوآنزا، اسهال و استفراغ و مسمومیت‌های گوارشی را شایع‌ترین بیماری‌هایی عنوان کرد که امکان ابتلای زوار به آن وجود دارد.
شکیبا افزود: در همین راستا و جهت پیشگیری از این بیماری‌ها توصیه می‌شود افراد مراقب نوع غذای مصرفی و نوشیدنی خود باشند و آب و غذا را از هر مکانی تهیه نکنند.
وی تاکید کرد: زوار باید حتما آب نوشیدنی مورد نیاز خود را از موکب‌های معتبر، داخل محوطه حرم‌های مطهر و یا بصورت بطری آب معدنی تهیه کرده و مصرف کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: در خصوص تهیه غذا نیز باید حتما غذا بصورت گرم از موکب‌های معتبر تهیه شده و زوار باید از پذیرش هر نوع نذورات در مسیر که مکان عرضه و ارائه آن مشخص نیست، خودداری کنند.
وی با بیان اینکه سطح بهداشت در کشور عراق پایین است، گفت: زوار باید مراقبت‌های بهداشتی را در آن سوی مرز جدی گرفته و حتما با ماسک در محل‌های عمومی حاضر شوند و از افرادی که علائم آنفلوآنزا دارند، فاصله بگیرند.
شکیبا با بیان اینکه محل‌های درمانی در مسیر تردد زوار در ایران و در کشور عراق در نظر گرفته شده، از زوار خواست حتما دفترچه درمانی همراه داشته باشند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین تاکید کرد: بیمارانی از جمله بیماران قلبی و دیابتی که داروهای خاص مصرف می‌کنند، حتما داروهای خود را همراه داشته باشند تا در مواقع لزوم از آن استفاده کنند.
۱۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۴۵