مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری کرمانشاه از دفتر امور بانوان دانشگاه تقدیر کرد.

مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری کرمانشاه از  دفتر امور بانوان دانشگاه تقدیر کرد.

مشاور استاندار و مدیرکل امور خانواده و بانوان استانداری کرمانشاه از مدیر امور بانوان دانشگاه تقدیر کرد.

نسرین بهادری ضمن ارسال تقدیر نامه ای به خانم دکتر شهناز اجاقی از تلاش و همکاری وی با دفتر امور بانوان و خانواده در اجرای برنامه های تدوینی سپاسگزاری کرد.

وی در این تقدیر نامه آورده است : در نظام مقدس جمهوری اسلامی ، افتخار ، عزت و سربلندی از آن کسانیست که مبنای حرکتشان تحصیل رضای حق تعالی است و این در سایه کوشش ، ایثار و فداکاری میسور است.