اولین میزگرد تحصصی صاحبان صنایع با اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار شد.

اولین میزگرد تحصصی صاحبان صنایع با اعضای هیات علمی و دانشجویان با حضورمعاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، رییس مرکز رشد فناوری سلامت ، مدیرعاملان و مدیران فنی کارخانه های سوپا، کشت و صنعت گره بان ، فرآورده های گوشتی آفرین باختر برگزار شد.

در این میزگرد ابتدا مدیر عاملان شرکت های فوق به معرفی صنعت خود پرداخته و سپس هر کدام ایده های تخصصی حوزه خود را به صورت مشروح بیان کردند.

در ادامه اعضای هیات علمی نکته نظرات خود را درباره ایده های صاحبان صنایع اعلام کردند و مقرر شد ضمن استمرار این گونه میزگردها و استفاده از صنایع بیشتر ؛ شرایط برای راه اندازی کارگروه های تخصصی برقرار شود.

در پایان کارگروه گیاهان دارویی با حضور چهار عضو هیات علمی و با محوریت کشت و صنعت گره بان تشکیل شد و در نهایت مقرر شد اولین جلسه این کار گروه در محل کارخانه مذکور در حضور نماینده اداره استاندارد برگزار شود تا زمینه لازم برای انعقاد قرارداد ارتباط با صنعت و دانشگاه فراهم گردد.
er

۱۳ آبان ۱۳۹۶ ۱۵:۳۵