آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل کرمانشاه، موفق به دریافت گواهی نامه برنامه مهارت آزمائی خارجی از آزمایشگاه فرا ملی سوئد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه با اعلام این خبر ضمن ابراز خرسندی این موفقیت برای دانشگاه گفت: در سال جاری آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل کرمانشاه، برای پنجمین سال پی در پی موفق به دریافت گواهی نامه با نمره عالی در برنامه مهارت آزمائی خارجی از آزمایشگاه فرا ملی سوئد گردیده است.

دکتر شکیبا با بیان اینکه امروزه تشخیص و درمان به موقع و مناسب بیماری سل به عنوان یکی از اولویت های مهم سازمان بهداشت جهانی مطرح می باشد. گفت: خداوند را شاکر هستیم که در زمینه تشخیص این بیماری مزمن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بهره گیری از به روزترین تکنیک های مولکولی دنیا  توانسته است هم پای کشورهای پیشرفته و با تایید مراجع ذی صلاح بین المللی ، پله های ترقی را طی نماید.

وی ضمن قدردانی از تمامی تلاشهای مسول فنی، امور آزمایشگاه های معاونت بهداشتی، کارشناسان و پرسنل زحمت کش آزمایشگاه مرجع منطقه ای سل کرمانشاه این موفقیت را به ریاست دانشگاه ،جامعه علمی وکلیه شهروندان عزیز تبریک گفت.
۱۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۲:۴۷