دکتر محمد حسین فرزایی به عنوان مدیر پژوهش دانشکده داروسازی منصوب شد/ تقدیر از زحمات دکتر لیلا حسین زاده

طی حکمی از سوی دکتر یلدا شکوهی نیا رئیس دانشکده داروسازی ، دکتر محمد حسین فرزایی  به عنوان مدیر پژوهشی این دانشکده منصوب شد.
دکتر محمد حسین فرزایی دارای مدرک دکترای عمومی داروسازی و دکترای تخصصی (PhD) داروسازی سنتی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
او همچنین دوره پسا دکترا خود را در زمینه مقالات سیستماتیک ریویو و متاآنالیز دارویی، تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان در مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران سپری کرد.
دکتر فرزایی در سال 1394 بعنوان دانشجوی برتر مقطع PhD در دانشگاه فوق معرفی گردید و با دارا بودن بیش از 50 مقاله معتبر انگلیسی و H-index 12 بر اساس پایگاه Scopus، در هر دوسال فعالیت بعنوان عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان پژوهشگر برتر این دانشگاه معرفی شده .
شایان ذکر است وی همچنین در سال گذشته بعنوان پژوهشگر با بالاترین مقالات Q1 برگزیده گردید.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر لیلا حسین زاده عهده دار بوده است.

همچنین رئیس دانشکده داروسازی از زحمات دکتر لیلا حسین زاده در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی نمود.

فرز

۱۴ آبان ۱۳۹۶ ۱۶:۵۰