رضا پورمیرزا کلهری به عنوان سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه منصوب شد/تقدیر از زحمات دکتر علی اکبر ویسی رایگان

طی حکمی از سوی دکتر بهمن روشنی معاون درمان دانشگاه رضا پورمیرزا کلهری به عنوان سرپرست دفتر پرستاری دانشگاه منصوب شد.

رضا پور میرزا کلهری کارشناس ارشد رشته پرستاری و دانشجوی ترم آخر دکترای مدیریت است که از سال 1387به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه فعالیت می کند..

از سوابق کاری وی می توان خدمت به عنوان معاونت پژوهشی دانشکده پیراپزشکی، سرپرستار در گردش و سوپروایزر آموزشی دربیمارستان های شهید بهشتی ، امام علی (ع) و امام رضا(ع) را نام برد.

پور میرزا کلهری همچنین مسئولیت کمیته ارزشیابی EDc، واحد آنالیز آزمون های مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، واحد توسعه آموزش پزشکی بیمارستان امام رضا(ع) و تجهیز و راه اندازی بخش های ویژه این بیمارستان را در پرونده کاری خود داراست.

وی همچنین موفق به کسب رتبه مربی نمونه پرستاری سال در سال 95 ، استاد نمونه دانشگاه در سالهای 90 و94 و 95 و پژوهشگر برتر در سالهای 94 و 93 و 92 و 91 گردیده است.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق به عهده دکتر علی اکبر ویسی رایگان بوده است و معاون درمان دانشگاه نیز از زحمات وی در مدت تصدی این مسئولیت تقدیر کرد.

رضا

۱۵ آبان ۱۳۹۶ ۱۳:۲۹