دکتر محمد سعید سریری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر منصوب شد/ تقدیر از زحمات دکتر سارا امینی

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه دکتر محمد سعید سریری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر منصوب شد.
دکتر سریری متولد 1358 و فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سال  1384 است .

از سوابق کاری وی می توان خدمت به عنوان رئیس مرکز بهداشتی درمانی کندوله ، رییس مرکز بهداشت شهرستان قصرشیرین و صحنه ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان صحنه و به طور همزمان رییس بیمارستان معاون این شهرستان اشاره کرد.

دکتر سریری همچنین فعالیت به عنوان دبیر ارزیابی استاندارد سازی خدمات هتلینگ بیمارستان های دانشگاه ، رئیس کمیته مستند سازی و تغییر کاربری اموال غیر منقول دانشگاه ، مدیر برنامه ریزی ، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه و رییس دفتر ریاست دانشگاه ، نماینده ویژه و رئیس تیم بازرسی رئیس دانشگاه در کلیه واحدهای تابعه را در کارنامه کاری خود داراست.

گفتنی است پیشتر مسئولیت سرپرستی شبکه فوق را دکتر سارا امینی عهده دار بود که رئیس دانشگاه از زحمات وی نیز در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی نموده است.

سریری

۱۶ آبان ۱۳۹۶ ۱۴:۲۲