دانشگاه علوم پزشکی قهرمان المپیاد ورزشی ادارات استان شد

مسابقات ورزشی کارکنان ادارات استان به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی در ۶ رشته ورزشی آمادگی جسمانی ، تنیس روی میز ، والیبال ، طناب کشی و دارت توسط اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار شد.

مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام خبر درخشش کارکنان دانشگاه ، گفت: در این دوره از مسابقات تیم های تنیس روی میز آقایان و بانوان در رشته های تیمی و انفرادی و تیم های دارت ، والیبال ، طناب کشی و آمادگی جسمانی بانوان در رشته تیمی و انفرادی موفق به کسب مقام اول شدند.

وی در پایان با بیان اینکه در مجموع امتیازات ، دانشگاه علوم پزشکی توانست رتبه اول و مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کند،  یادآور شد: تیم های برگزیده این المپیاد ورزشی به عنوان نماینده استان جهت شرکت در مسابقات کشوری معرفی خواهند شد.

۱۵ آبان ۱۳۹۶ ۱۴:۲۶