ورود تجهیزات ۴۰ تخت ویژه ی ICU و NICU به بیمارستان های استان تا پایان سال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه روز گذشته رییس دانشگاه به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع در وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی حضور یافت.
به دنبال پیگیری و مذاکرات بعمل آمده  در حوزه معاونت درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مقرر گردید تا پایان سال تجهیزات ۴۰ تخت ویژه ی ICU و NICU جهت بیمارستان های کرمانشاه و شهرستان ها وارد استان گردد.
 طی این سفر رئیس دانشگاه در دیدار با دکتر دانش جعفری مشاور عالی وزیر در امور زیر بنایی ، دکتر اسدی لاری قائم مقام وزیر در امور بین الملل و دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت پیگیر ساخت بیمارستان 1000 تخت خوابی با تسهیلات فاینانس در کرمانشاه شد.
 در کنار تلاش و پیگیری های فوق در وزارت بهداشت ، رئیس دانشگاه به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع  پیگیر مطالبات بیمه ای دانشگاه نیز بود و طی دیدار و گفتگویی با مهندس موهبتی، رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران موفق به اخذ قول مساعد پرداخت بخشی از بدهی های بیمه به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آینده نزدیک گردید.
همچنین دکتر مرادی به منظور رایزنی برای افزایش بودجه جاری دانشگاه درسال 97 و نیز تامین اعتبار خرید تجهیزات پزشکی سرمایه ای پیشرفته برای بیمارستانها با رئیس امور تلفیق سازمان برنامه و بودجه کشور نیز ملاقات کرد.
 لازم به ذکر است وی در نشستی با مهندس حسینی معاون عمرانی امور سلامت سازمان برنامه وبودجه موضوع کمبود و فرسودگی فضاهای آموزشی دانشگاه را به عنوان یکی از مشکلات دانشگاه مطرح نمود.

۱۶ آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۱۸