دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه دوم پژوهشی دانشگاه های تیپ دو را کسب کرد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از کسب رتبه دوم پژوهشی و رتبه سوم تولید علم دانشگاه در میان دانشگاه های تیپ 2 کشور خبر داد.

دکتر فرید نجفی گفت: با اعلام نتایج ارزشیابی پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور از سوی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و بر اساس شاخص های کلی و تولید علم در رتبه بندی پژوهشی سال ۱۳۹۵ ، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب رتبه دوم پژوهشی و رتبه سوم تولید علم در میان دانشگاه های تیپ 2  کشور شد.

وی افزود: همچنین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در یک رتبه بندی کلی نیز توانست از برخی دانشگاه های تیپ یک کشور پیشی گرفته و جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد.

به گفته این مقام مسئول محورهای تولید علم در این ارزیابی برونداد پژوهشی (مقالات نمایه شده در پایگاه های ISI، PubMed و اسکوپوس)، مقالات منتشر شده در ۲۵ درصد نشریات برتر  ، تعداد مقالات منتشر شده با همکاری های بین المللی، رهبری در پژوهش، نسبت تعداد کل مقالات به تعداد هیات علمی، تعداد استنادات در سال ۲۰۱۶ به مقالات منتشر شده سال های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۶ بر اساس پایگاه اسکوپوس، تعداد استنادات در سال ۲۰۱۶ به مقالات منتشر شده سال ۲۰۱۶ بر اساس پایگاه اسکوپوس و شاخص H بوده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در ادامه مطلب فوق افزود : دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توانست
در بین شاخص های فوق، در شاخص های برونداد پژوهشی و رهبری در پژوهش با اختلاف معناداری نسبت به سایر دانشگاه ها، رتبه اول را کسب کند.

۲۱ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۳۳