رئیس دانشگاه خبر داد؛ آمادگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای کمک به مصدومان زلزله

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: انترن ها و دستیاران برای کمک به مصدومان زلزله رخ داده در آمادگی به سر می برند و دانشگاه از نظر آموزشی تا آخر هفته تعطیل است.

دکتر محمودرضا مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آمادگی کامل برای امداد رسانی به مصدومان زلزله گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آسیب ندیده است فقط ۲ بیمارستان وابسته به این دانشگاه که نزدیک کانون زلزله بوده تا اندازه ای آسیب دیده است.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نظر آموزشی تا پایان هفته تعطیل است، انترن ها و دستیاران برای کمک به مصدومان زلزله رخ داده در آمادگی به سر می برند.

به گزارش مهر، شب ۲۱ آبان ۹۶، زلزله ای با ۷.۳ ریشتر در مرز عراق و کرمانشاه رخ داده است که مناطق وسیعی از کشورمان را لرزاند.

۲۲ آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۴۹