تمامی بیمارستانهای کرمانشاه در حالت آماده باش هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی کرمانشاه گفت: در حال حاضر تمامی بیمارستانهای استان در حالت آماده باش کامل هستند.

دکتر محمود رضا مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر، بااشاره به وقوع زمین لرزه اخیر و خسارات ناشی از آن اظهارداشت: با وقوع زمین لرزه کمیته بحران در دانشگاه علوم پزشکی استان تشکیل و فراخوان حضور نیروها داده شده است.

وی با بیان اینکه از نظام پزشکی هم درخواست اعزام پزشک شده است افزود: از استانهای معین هم درخواست کمک شده و بیمارستانهای این استانها هم در آماده باش هستند.

دکتر مرادی از اعزام ۱۰ فروند بالگرد و تعدادی اتوبوس آمبولانس از دیگر استانها  به کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: تعدادی آمبولانس و اتوبوس آمبولانس به شهرستانهای درگیر زلزله استان اعزام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: همچنین بیمارستان صحرایی استان قزوین که برای ایام اربعین برپا شده بود، مجددا برپا خواهد شد.

۲۲ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۰۴