مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذاودارو دانشگاه : مقادیر زیادی مواد خوراکی به نقاط زلزله زده ارسال شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارودانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ارسال کمک های غذایی به مناطق زلزله زده خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی گفت: طی هماهنگی های به عمل آمده با شرکت های تولید مواد خوراکی و آشامیدنی توسط این مدیریت مقدار قابل توجهی کمک های غیرنقدی در قالب مواد خوراکی جهت اهداء به مناطق زلزله زده به این معاونت ارسال شد.
وی در ادامه عنوان کرد؛ این کمک ها تا این لحظه شامل سیزده هزار و سیصدو چهل بطری آب معدنی و آشامیدنی، هزار و سیصد عدد کنسرو، ششصد و سی کیلوگرم بیسکویت خشک، چهار هزار عدد کیک، سه هزار کیلوگرم خرما و سیصد و بیست عدد نوشیدنی بدون گاز می باشد که دقایقی پیش به محل های مذکور ارسال شد.
دکتر مستوفی افزود: این کمک ها همچنان از سوی شرکت های تولید مواد خوراکی و آشامیدنی در حال افزایش می باشد که آنها نیز در اسرع وقت ارسال خواهد شد.
۲۲ آبان ۱۳۹۶ ۱۷:۰۹