اعزام تعدادی از مجروحان زلزله به مراکز درمانی تهران و همدان

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از اعزام تعدادی از مجروحان زلزله به بیمارستان‌‌های تهران و همدان خبر داد.

مهدی محمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه اظهار کرد: با توجه به حجم قابل توجه مصدومین زمین لرزه و لزوم ارائه خدمات درمانی در اسرع وقت، تعدادی از مجروحان به بیمارستان همدان اعزام شدند.

وی ادامه داد: به تازگی هم حدود 50 نفر از مجروحان با یک هوایپما عازم تهران شدند تا خدمات درمانی لازم را دریافت کنند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه تمام امکانات بهداشت و درمان استان برای کمک به افراد زلزله زده در آماده باش است، یادآوری کرد: از استان‌های همدان، قزوین، خوزستان و ... نیز کمک‌های درمانی برای ما رسیده است.

محمدی مهمترین مشکل در امدادرسانی به مجروحان را مربوط به سرپل ذهاب دانست که بخشی از بیمارستان این شهر دچار آسیب شده است.

وی خاطرنشان کرد: اکنون از امکانات پادگان ابوذر سرپل ذهاب استفاده می‌شود.
۲۳ آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۴۶