تجلیل از اعضای کمیته فنی و صدور پروانه بهداشتی

تجلیل از اعضای  کمیته فنی و صدور پروانه بهداشتی

مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه: جلسه کمیته فنی و صدور پروانه بهداشتی برگزار شد و در پایان از زحمات یکساله اعضای این کمیته قدردانی شد.

دکتر شهریار مستوفی با اعلام این خبر گفت: جلسه کمیته فنی و صدور پروانه بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  که در روز دوشنبه نهم اردیبهشت ماه در دفتر مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی این معاونت برگزار شد.

وی عنوان کرد: در این جلسه به 33 پروانه بهره برداری، ساخت و شناسه نظارت  رسیدگی شد.

دکتر مستوفی افزود: در پایان جلسه از زحمات آقایان دکتر مجید محمودی قائم مقام معاونت غذا و دارو و عضو کمیته، دکتر احسان صادقی عضو هیات علمی دانشکده بهداشت و عضو کمیته، مهندس فرهاد مرزی نماینده خانه صنعت و عضو کمیته، مهندس حمیدرضا امیریان نماینده انجمن مسئولین فنی و عضو کمیته و مهندس بهروز گراوندی کارشناس نظارت بر مواد غذایی و عضو کمیته تجلیل شد.

۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۴:۲۴