نماینده وزیر بهداشت: مشکل خاصی در زمینه درمان مصدومان وجود ندارد

نماینده وزیر بهداشت: مشکل خاصی در  زمینه درمان مصدومان وجود ندارد

نماینده وزیر بهداشت در امر مربوط به اعزام نیروهای تخصصی و تجهیزات و لوازم مصرفی گفت: کمتر از 24 ساعت پس از وقوع زلزله سیستم بهداشت ودرمان حالت خیلی خوب و پایداری را پیدا کرد و این موضوع مورد تأیید مقامات استانی و سایر مسئولین از وزارت کشور و مجلس نیز قرار گرفت.

دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران همه امور مربوط به بهداشت ودرمان را ساماندهی و مدیریت شده اعلام کرد و گفت: مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

وی اظهار داشت: خوشبختانه با بازدیدجامعی که صورت گرفت خیلی زود در جریان این مسائل قرار گرفتیم و به همت پرسنل دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همه امور مربوط به بهداشت ودرمان آسیب دیدگان ساماندهی و مدیریت شده و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

دکتر ناصری پور اظهار داشت :کمک های لازم که از طریق  ستاد بحران وزارت بهداشت با مسئولیت دکتر جان بابایی در رابطه با کمبودهای منطقه از نظر تجهیزات و مواد مصرفی و داروهای مورد نیاز انجام شد و هماهنگی خوبی در این خصوص صورت گرفت.

وی به کار مهم دیگر این ستاد مبنی بر پیگیری اعزام بیماران به استانهای مختلف اشاره کرد و گفت: اعزام بیماران به استانهای مختلف در اسرع وقت و با هماهنگی کامل انجام گرفت و خوشبختانه طبق گزارش ارسالی از تهران و سایر مراکز بیماران اعزام شده در شرایط خوبی به سر می برند و مراکز و بیماران اعزامی در تهران مورد بازدید قرار گرفته و هیچ گونه مشکل خاصی نیست.

۲۳ آبان ۱۳۹۶ ۱۴:۲۹