رئیس دانشگاه از تلاشگران حوزه سلامت در خدمت رسانی به مصدومان زلزله غرب کشور تقدیر کرد

رئیس دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه در یادداشتی از تلاشگران حوزه سلامت در خدمت رسانی به مصدومان زلزله غرب کشور تقدیر کرد
متن این یادداشت به شرح زیر است:

همکاران عزیز

سلام و درود خدا بر شما

اکنون که بیش از ۴۸ ساعت از وقوع زلزله می گذرد و تلاش شبانه روزی شما ، قدردانی مردمی و ستایش مسئولان استانی و کشوری را در پی داشته است ، لازم می دانم صمیمانه از همه شما تشکر نمایم.

می دانم که بسیاری از شما ساعات متمادی است خواب و استراحت و خوراک و اسکان مناسبی نداشته و در لحظات سخت ، خانواده های خود را تنها گذاشته اید تا به درد مردم رسیدگی کنید.

می دانم که شما این وظیفه مقدس را با از خود گذشتگی و ایثار درخور تقدیر و از عمق وجود تا بدین زمان پیش برده اید و آن را فرصتی برای کسب رضایت پروردگار ، ادای دین به مردم مرزدار و غیور منطقه و اعتلای انساندوستی می دانید‌.

از شما می خواهم کماکان این همت عظیم و جهاد سلامت را که در میان اشک و خون و رنج برپا نمودید ، ادامه داده و تا دردی هست شما درمان آن و تا زخمی هست شما مرهم آن باشید ؛ باشد که درد و بیماری از شما و خانواده های عزیزتان همواره دور باشد.

از خداوند می خواهم شما را همواره سربلند و موفق نموده و به تیم مدیریتی دانشگاه ، توفیق جبران این زحمات را عنایت فرماید.

دکتر محمودرضا مرادی
۲۴ آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۳۸