تب کریمه کنگو را چگونه کنترل کنیم

دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: خوشبختانه با پیگیری همکاران بهداشتی و پزشکان سال گذشته کلیه موارد بیماری به موقع تشخیص و درمان شدند.
 در تاریخ 98.2.10 کارگاه بیماری تب کریمه کنگو با حضور متخصصین و رزیدنت های عفونی، کارشناس کنترل عفونت، سوپروایزر  آموزشی شاغل در بیمارستانهای سطح استان و کارشناسان بیماریهای مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه با سخنرانی دکتر صیاد رئیس دانشکده پزشکی و فوکال پوینت علمی بیماریهای عفونی با همکاری معاونت بهداشتی و معاونت درمان برگزار گردید.
دکتر بابک صیاد در سخنرانی خود بیان کرد این بیماری می تواند از طریق تماس با کنه آلوده، دام آلوده، گوشت آلوده، امعا و احشا دام آلوده و همچنین تماس با انسان بیمار منتقل شود.
برای پیشگیری از این بیماری توصیه می گردد از خرید گوشت غیر مجاز بدون مهر دامپزشکی خودداری گردد.
ایشان مهمترین عامل در درمان موفق را تشخیص به موقع دانست و در این خصوص به پزشکان توصیه های لازم را ارائه نمودند.
.