40 تن اقلام دارویی سازمان بهداشت جهانی در فرودگاه کرمانشاه تخلیه شد

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان کرمانشاه گفت: 40 تن اقلام دارویی سازمان بهداشت جهانی در فرودگاه کرمانشاه تخلیه شد که برای ارسال به مناطق زلزله زده غرب این استان است.

دکتر صائب مدرسی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این اقلام دارویی از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از طریق سازمان بهداشت جهانی جذب و با استفاده از یک فروند هواپیما به مقصد کرمانشاه بارگیری شده است.

وی اظهار کرد: هم اکنون سه بیمارستان صحرایی (ارتش ، سپاه پاسداران و فوریت های پزشکی ) با 100 نفر کادر درمان، 20 دستگاه آمبولانس و 7 دستگاه اتوبوس آمبولانس در سرپل ذهاب، یک بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی در ثلاث باباجانی با تیم مجرب پزشکی و جراح مشغول ارائه خدمات درمانی به آسیب دیدگان زلزله هستند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان کرمانشاه افزود: بیمارستان ابوالفضل العباس (ع) نیز با تیم مجرب پزشکی به صورت شبانه روزی در حال خدمات رسانی به مصدومان حادثه زلزله غرب استان کرمانشاه است.

۲۵ آبان ۱۳۹۶ ۲۳:۳۹