مردم "پول نقد" کمک کنند/ بخش‌های بهداشتی و درمانی مناطق زلزله زده نیازمند بازسازی هستند

مردم "پول نقد" کمک کنند/  بخش‌های بهداشتی و درمانی مناطق زلزله زده نیازمند بازسازی هستند
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از مردم خواست کمک‌های خود را به صورت نقدی برای بازسازی بخش‌های بهداشتی و درمانی مناطق زلزله اهدا کنند.
دکتر قباد محمدی در گفت و گو با خبرنگار سرویس «اجتماعی» ایسنا منطقه کرمانشاه، با اشاره به سیل کمک‌های مردمی به سمت مناطق زلزله زده و با قدردانی از حس انسان دوستانه مردم ایران، گفت: خوشبختانه بلافاصله بعد از وقوع زلزله شاهد سیل کمک‌های مردمی به سمت مناطق زلزله بودیم.
وی افزود: عمده اقلام ارسالی نیز آب و مواد خوراکی است که هم‌اکنون به اندازه کافی به مناطق زلزله زده ارسال شده است.
محمدی تصریح کرد: مردم باید بدانند این اقلام نیاز اولیه مردم منطقه است و نیازهای اساسی آنها بحث زیرساخت‌ها از جمله بهداشت و درمان است.
وی با اشاره به خسارت 100 مرکز بهداشت در مناطق زلزله زده، گفت: نگرانی ما مواجه شدن با مشکل در بحث بهداشت است زیرا در این صورت امکان اپیدمی بیماری‌های عفونی وجود دارد.
محمدی تصریح کرد: در همین راستا نیاز است تا هرچه سریعتر مراکز بهداشتی و درمانی این مناطق سر و سامان بگیرد.
وی افزود: در فاز کوتاه مدت برای اینکه بتوانیم ظرف سه تا چهار ماه مراکز بهداشتی و خانه‌های بهداشت را فعال کنیم، اعتباری حدود 40 تا 50 میلیارد تومان نیاز است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در فاز بلندمدت نیز برای ساخت بیمارستان در این مناطق به اعتباری بالغ بر 200 میلیارد تومان نیاز داریم.
وی افزود: در همین راستا از مردم خیر کشور می‌خواهیم برای کمک به زلزله زدگان پول نقد کمک کرده و کمک‌های نقدی خود را به حساب دولتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که نهادهای نظارتی بر آن نظارت داشته و تمام پول آن صرف ساخت و ساز بخش بهداشت و درمان در مناطق زلزله زده می‌شود، واریز کنند.
محمدی تصریح کرد: افراد خیر می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت 6037691980030621 و یا به شماره حساب 0104173741007به نام "حساب کمک‌های مردمی دانشگاه علوم پزشکی" نزد بانک صادرات واریز کنند.
۲۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۰:۲۰