ترخیص 2هزار و 176مصدوم زلزله کرمانشاه از بیمارستان ها/ 358مصدوم زلزله بستری هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تشریح آخرین وضعیت مصدومان زلزله کرمانشاه گفت : که تا امروز 2هزار و 176مصدوم از بیمارستان و مراکز درمانی استان ترخیص و 358نفر از مصدومان نیز همچنان بستری هستند.

دکتر محمودرضا مرادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تعداد کل مصدومان پذیرش شده حادثه زلزله شامگاه یکشنبه استان کرمانشاه را 11هزار و 520نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد یک هزار و 555نفر به صورت سرپایی مداوا شدند.
وی بیشترین میزان پذیرش را در شهر سرپل ذهاب با سه هزار و 700نفر اعلام کرد و افزود: یک هزار و 50نفر در بیمارستان طالقانی، 974نفر دراسلام آباد غرب و مابقی در دیگر مراکز درمانی استان کرمانشاه پذیرش شدند.
او همچنین تعداد عمل های جراحی در مراکز درمانی استان را یک هزار و 364مورد اعلام واظهار کرد: در بیمارستان آیت الله طالقانی 420مورد، بیمارستان امام رضا (ع) 210 مورد و بیمارستان اسلام آباد غرب نیز 181 مورد عمل جراحی انجام شده و مابقی نیز در دیگر مراکز درمانی استان کرمانشاه انجام شده است.
به کفته وی، 391 نفر از مصدومان زلزله به مراکز درمانی خارج از استان کرمانشاه اعزام شده اند.
مرادی اضافه کرد: که مصدومان زلزله استان کرمانشاه در 26مرکز درمانی و بیمارستانی شامل مراکز دولتی، دانشگاهی و غیردولتی و خصوصی پذیرش شده اند.
دکتر مرادی درمان را اولویت دوم حوزه کاری خود برای چند روز آینده اعلام کرد و گفت: ممکن است بیمارانی باشند که نیاز به عمل جراحی دوم و سوم هم داشته باشند که با تمهیدات صورت گرفته در وزارت بهداشت هزینه این عمل ها برای همه، حتی افرادی که به تهران اعزام می شوند، رایگان است.

۲۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۷:۱۴