معاون غذا و دارو دانشگاه : کمبود دارو در مناطق زلزله زده نداریم

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه تمام نیازهای دارویی زلزله زدگان تامین شده است، گفت: هم اکنون هیچگونه کمبود دارویی در این مناطق وجود ندارد.

دکتر امید عبدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ساعاتی پس از وقوع زلزله با تشکیل کمیته بحران در معاونت غذا و دارو کرمانشاه و با حضور شرکت های توزیع دارو و ملزومات پزشکی، تمام نیازهای دارویی مناطق زلزله زده بررسی و در اسرع وقت با همکاری سازمان غذا و دارو و شرکت های توزیع اقلام و داروهای مورد نیاز تامین شد.
وی افزود: اکنون تمام کمبودهای دارویی برطرف شده اما این بدین معنا نیست که تا پایان بحران دیگر به هیچ دارویی نیاز نباشد چرا که شرایط در این مناطق هنوز بحرانی است و تا زمانی که شرایط به حالت عادی برگردد روند تهیه و تامین دارو ادامه خواهد داشت.
عبدی با اشاره به اینکه پیش بینی، تعیین و تهیه نیازهای دارویی مناطق آسیب دیده برعهده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است از مردم خواست که از ارسال داروهای خانگی به این مناطق خودداری کنند.

۲۷ آبان ۱۳۹۶ ۱۸:۲۶