معاون وزیر بهداشت در کرمانشاه: ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مصدومان زلزله کرمانشاه انجام شد

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مصدومان زلزله غرب کشور در استان کرمانشاه انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، قاسم جان‌بابایی بعد از بازدید مجدد از مناطق زلزله‌زده در استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه کار بزرگ ملی و جهادی در خدمت‌رسانی به مصدومان زلزله انجام داد.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه جامعه پزشکی همواره در کنار مردم بوده است، گفت: در جریان زلزله 1500 عمل جراحی برای مصدومان آسیب‌دیده در استان کرمانشاه انجام شده است.

جان‌بابایی از اعزام 400 مصدوم حادثه‌ زلزله به استان‌های دیگر خبر داد و افزود: در این حادثه کمترین میزان مرگ در بیمارستان‌ها ثبت شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر رسیدگی به مسائل بهداشتی در اولویت قرار دارد، عنوان کرد: شرایط نامناسب اسکان، نبود سرویس‌های بهداشتی و حمام باعث بروز مشکلات و بیماری‌هایی برای مردم این مناطق خواهد شد.

معاون درمان وزارت بهداشت از حضور دانشگاه‌های سراسر کشور تا پایان سال در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه خبر داد و گفت: تا پایان سال هر دانشگاه به مدت یک هفته از نظر انسانی، دارویی و خدمات بهداشتی یاریگر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواهد بود.

جان‌بابایی فراهم کردن شرایط بهداشتی فردی و محیطی، بسترسازی و متمرکز بهداشتی و درمانی آسیب‌دیده مانند بیمارستان‌های اسلام‌آباد غرب و سرپل‌ذهاب را از اقدامات وزارت بهداشت در این مناطق عنوان و اظهار کرد: تأمین تجهیزات صحرایی و پیگیری روند درمان مصدومان و استقرار کانکس به‌عنوان مراکز موقت بهداشتی از تعهدات وزارت بهداشت در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه است.
۲۹ آبان ۱۳۹۶ ۰۸:۱۷