نجات جان مادر و نوزاد زلزله زده توسط امدادگر چالوسی

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان از نجات جان یک مادر باردار در مناطق زلزله زده توسط امدادگر چالوسی خبرداد.

مهدی محمدی در گفتگو با خبرنگار کردپرس، در تشریح این خبر، اظهارداشت: این امدادگر چالوسی که برای کمک به مردم زلزله زده سرپلذهاب در این منطقه حضور یافته بود، در روستای تپانی این شهرستان مادری باردار را پیدا می کند که خانه اش در اثر زلزله ویران شده بود.

وی ادامه داد: بانوی امدادگر، به سرعت مادر باردار را به بیمارستان امام خمینی(ره) شهر اسلام آباد غرب می رساند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان تاکید کرد: از آنجایی که جنین در رحم مادر عرضی بوده، اگر در آن شرایط می ماند، مادر به هیچ وجه نمی توانست با زایمان طبیعی نوزاد را به دنیا بیاورد و جان وی و بچه اش به خطر می افتاد.

محمدی یادآورشد: سرانجام دلسوزی این امدادگر و تلاش متخصص زنان بیمارستان اسلام آباد منجر به تولد نوازد این مادر شد و در حال حاضر وضعیت جسمانی مادر و کودک مطلوب است.

۳۰ آبان ۱۳۹۶ ۰۹:۵۲