گروه کوهنوردی دانشگاه در سوم آذر ماه با سرمای شدیدواولین برف زمستان زودرس امسال در ارتفاعات کوه پرآو دست و پنجه نرم کرد .

گروه کوهنوردی دانشگاه در سوم آذر ماه با سرمای شدیدواولین برف زمستان زودرس امسال در ارتفاعات کوه پرآو  دست و پنجه نرم کرد .
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به قله توچال استان تهران می باشد . حرکت گروه ساعت هفت ونیم صبح روز پنجشنبه تاریخ 16/ 09/ 1396از ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد. داوطلبین با مسؤلیت خود جهت شرکت در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر می توانند حداکثر به مدت یک هفته با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263) هماهنگی نمایند . در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی می باشد.

گزارش برنامه :

در اول وقت روز جمعه تاریخ 1396/09/03 داوطلبین برنامه ی ازقبل تدوین شده گروه  کوهنوردی دانشگاه به اسامی آقایان پردلی، منتظریانی ،عسکری ،بهرامیان ، خزایی و داهیم پس از بارش چند روزه برف در ارتفاعات زاگرس ، بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای فعلی از ساختمان شماره یک دانشگاه به سمت کوه پراو حرکت نمودند از منطقه محیط بانی ، کوهنوردی را در یک صبح سرد شروع نمودند پس از پیمایش جاده های آسفالته و شنی همچنین  تنگه چروبر و دامنه خاتون بان قله خاتون بان را سپری کردند سپس به چشمه دوزری رسیدند پعد از آب گیری و عبور از منطقه خر سنگ و تنگه ی  مار رو  به سمت راست متمایل شدند و به ایستگاه خسته نباشید اول رسیدند همانطور که مستحضرید از این منطقه دو مسیر برای دسترسی به پناهگاه وجود دارد گروه کوهنوردی دانشگاه  با عنایت به اقتضاء زمانی و بارش سنگین برف مسیر زمستانه را دنبال نمودند و بعد از برف کوبی همراه با سوز سرد  در نهایت به پناهگاه رسیدند بدلیل برودت توأم با باد بیش از حد و نبود دید کافی تصمیم بازگشت از طرف گروه مذکور اتخاذ گردید . بطوری که در ساعت سه و نیم بعدازظهر برنامه در ساختمان دانشگاه خاتمه یافت.

آدرس کانال :      koh1111@

۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۹:۲۰