به منظور روز جهانی قلب : کارکنان دانشگاه علوم پزشکی خودروهای خود را نیاوردند.

به مناسبت چهارم مهرماه ، روز جهانی قلب این روز در دانشگاه علوم پزشکی تحت عنوان " روز بدون خودرو " نامگذاری گردیده، برنامه های خاصی در این زمینه به اجرا در آمد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت : کارکنان ستادی دانشگاه علوم پزشکی امروز خودروهای خود را نیاورده و پیاده یا با استفاده از دوچرخه به محل کار آمدند.

دکتر نوری زاد در ادامه از اجرای برنامه نرمش صبحگاهی در محوطه ستاد دانشگاه علوم پزشکی خبرداد و گفت : در این روز دست اندرکاران سلامت به ورزش پرداخته ، روز خود را با برنامه های مفرح ورزشی آغاز کردند.

وی با تاکید بر گسترش ورزش در میان همه اقشار جامعه و با اشاره به عوامل  زمینه ساز و نیز پیشگیری کننده از بیماری های قلبی و عروقی به مردم توصیه کرد که از مصرف سیگار خودداری کرده ، ورزش منظم را در برنامه روزانه خود جای دهند ، از استرس بپرهیزند ، به سلامت روان خود بها داده ، از مصرف غذاهای چرب خود داری نمایند.

گفتنیست کارکنان دانشگاهی در جوی دوستانه این روز را گرامی داشتند و پس از صرف پذیرایی سالم ، در نهایت به قید قرعه جوائزی همچون دوچرخه دریافت نمودند.