رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جشن گرامیداشت روز استاد:کلید آموزش در دستان پرتوان معلمان و اساتید است

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جشن گرامیداشت روز استاد،آموزش را کلید توسعه جوامع بشری دانست و گفت: آموزش نیروی انسانی را به سرمایه های انسانی بدل می کند و کلید آموزش در دستان پرتوان معلمان و اساتید است.

دکتر مرادی گفت: رسالت اصلی دانشگاه آموزش است و‌ نمی توان بدون آموزش مناسب به سمت نسلهای برتر دانشگاه پیش برویم و این حرکت لازمه ارتقای کشور نیز هست.
وی اظهار داشت: معلم باید راهنمای زندگی دانشجویان باشد و راه و روش زندگی، خدمت و ‌اخلاق را به آنها آمورش دهد.

دکتر مرادی با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته سه انتظار دانش حرفه ای، عمل حرفه ای و تعهد حرفه ای از معلمان و اساتید می رود گفت: از اساتید عزیز انتظار می رود در راستای اخذ سرمایه از بخش خصوصی و در راستای خلق درآمد تلاش کنند.

وی بیان کرد: از چالش های آموزش دانشگاه توزیع نامتوازن اعضای هیات علمی ، کمبود زیرساخت ها، پذیرش دانشجویان بین الملل ، حجم بالای دانشجویان مقاطع اولیه ، همزمانی وظایف پژوهشی و به ویژه درمانی در کنار وظایف آموزشی، مسکلات اقتصادی ، تاخیر در پرداخت حق الزحمه ها ، بی ثباتی در قوانین و بی انگیزگی است.
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۴:۰۵