اخبار

ثبت نشان جغرافیایی روغن کرمانشاهی

ثبت نشان جغرافیایی روغن کرمانشاهی

روغن کرمانشاهی نوعی روغن حیوانی است که بهترین آن در منطقه کرمانشاه از شیر گاو، گوسفند و بز تهیه می گردد. به جهت حمایت از حقوق مادی و معنوی تولید کنندگان صنعتی روغن کرمانشاهی با پیگیری آقای دکتر احمد تاجه میری کارشناس مرکز تحقیقات روغن ها و چربی ها نشانه جغرافیایی روغن کرمانشاهی درمرکز مالکیت معنوی و علائم تجاری، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت گردید.

ایشان اظهار داشتند که در تهیه روغن حیوانی کرمانشاهی، روغن را از کره ای می گیرند که از ماست ساخته شده و عملا مرحله تخمیر را گذرانده است در حالی که در انواع روغن حاصل از شیر و کره صنعتی، روغن را مستقیما از چربی شیر تخمیر نشده می گیرند و گاه خامه را تخمیر می کنند. بنابر این در حالیکه الگوی ترکیب اسید های چرب این روغن های صنعتی مشابه چربی شیر است، در روغن کرمانشاهی به واسطه مراحل تخمیر شیر ترکیب متفاوتی دارد و اسید های چرب متوسط و کوتاه زنجیر بیشتری به همراه CLA بالاتری تولید می شود. یعنی در این روش تغییرات مفیدی در روغن ایجاد می شود که هم از نظر افزایش قابلیت هضم روغن و هم از نظر بیماریهای قلبی – عروقی مورد توجه است.


۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۸:۲۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید