درس های آموخته شده از زلزله کرمانشاه مستند می شود

رئیس دانشگاه از مستند شدن عملکرد و تجارب سازمانها در زلزله توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد.

دکتر محمودرضا مرادی با اعلام این خبر گفت: همه ی سازمانها پس از زلزله نقش به سزایی داشته اند و شایسته است که نقاط قوت خود را بدانیم ، ضعف ها را بازشناسی کنیم و این تجربیات گرانبها را به شکل کتاب یا شیوه های دیگر مستند کرده و برای آینده حفظ کنیم.

وی که در جلسه "مستندسازی و ثبت علمی وقایع" که ظهر امروز در محل مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار شد سخن می گفت اظهار داشت: این موضوع که در ایران۲۴ شهر بزرگ در معرض زلزله هستند و احتمال تکرار این رخداد وجود دارد، ما را ناگزیر به نگاه علمی به مساله و استفاده از تجربه های گذشته می کند.

دکتر مرادی با اشاره به اینکه در همه جای دنیا این تجارب گردآوری می شودگفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان یک مرجع علمی درصدد گردآوری و تجزیه و تحلیل داده ها و قراردادن آن در دسترس مراجع است.

رئیس دانشگاه در پایان با بیان اینکه دانشگاه احساس تعهد می کند که زحمات همگان را مستند کند گفت: امیدوارم همه ادارات و سازمانها در این امر خطیر دکتر نجفی معاون تحقیقات و فناوری و استاد تمام اپیدمیولوژی که این پروژه مهم را راهبری می کند،همراهی نمایند.

۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۱۵:۰۳