خدمات رسانی حوزه بهداشتی تا رفتن مردم زلزله زده به داخل خانه هایشان ادامه دارد

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: خدمات رسانی این معاونت در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه تا رفتن مردم به داخل خانه ها ادامه دارد و در کنار مردم خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ابراهیم شکیبا روز دوشنبه (13 آذ) در نشست خبری با خبرنگاران در سالن اجتماعات معاونت بهداشتی افزود: گروه های مختلف این معاونت در مناطق زلزله زده حضور دارند و به مردم خدمات بهداشتی ارائه می دهند.

وی با بیان اینکه بیش از 200 خانه بهداشت، مرکز بهداشتی و مرکز جامع خدمات در این زلزله آسیب دیده است، گفت با این وجود خدمات رسانی را تعطیل نکردیم و در روزهای اول در چادر خدمات ارائه شد.

دکتر شکیبا اظهار کرد که برای ساخت و بازسازی مراکز بهداشتی آسیب دیده در زلزله به 56 میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم و از خیرین درخواست کمک برای ساخت این مراکز را داریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به انجام مراقبت های بهداشتی در طول سال برای همه گروه های سنی اشاره کرد و گفت: این مراقبت ها اکنون در مناطق زلزله زده بیشتر از گذشته انجام می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه در ادامه گفت: در زلزله اخیر 11 مادر در شهرستان سرپل ذهاب جان خود را از دست دادند و هیچ موردی در شهرستان ثلاث باباجانی نداشتیم.

دکتر شکیبا، همچنین از جان باختن 39 کودک زیر پنج سال در زلزله اخیر در شهرستان های سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و دالاهو خبر داد و گفت: از این تعداد 30 نفر در سرپل ذهاب، 2 نفر در ثلاث باباجانی و هفت نفر در دالاهو بوده اند.

وی در مورد وضعیت آب مناطق زلزله زده نیز گفت: به صورت مستمر زیر کنترل بهداشتی است و تاکنون هیچ مورد آلودگی میکروبی در آب مناطق زلزله زده وجود ندارد اما در روزهای اول کدورت آب بالا بود و اکنون نیز در برخی موارد کدورت وجود دارد.

۱۳ آذر ۱۳۹۶ ۲۰:۳۱