رییس دانشگاه خبرداد: اعزام نیروهای دانشگاه علوم پزشکی همدان به مناطق زلزله زده غرب کشور

رییس دانشگاه با بیان اینکه بر اساس دستور وزیر بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی کشور به منظور ارائه خدمات و کمک به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مناطق زلزله زده غرب کشور حضور می یابند، افزود: در هفته جاری نیروهای بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان در این مناطق حاضر می شوند.

دکتر محمود رضا مرادی در گفتگو با خبرنگار وبدا، ضمن تقدیر از کمک های دانشگاه های علوم پزشکی شیراز و تبریز در مناطق زلزله زده غرب کشور، اظهار داشت: 17 نفر از نیروهای دانشگاه علوم پزشکی همدان شامل پزشک عمومی، کارشناسان مامایی، بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها و دارویار در مناطق زلزه زده شهری و روستایی حضور می یابند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه خدمات بهداشت و درمان در مناطق زلزله زده به خوبی و به موقع ارائه شد و این خدمات به هیچ عنوان متوقف نشده است.

دکتر مرادی با اشاره به سفر دکتر قدیمی نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در مناطق زلزله زده به استان کرمانشاه، گفت: در جلسه ای که با وی داشتیم، اولویت های ساخت مراکز بهداشتی و درمانی آسیب دیده و تخریب شده در زلزله اخیر، بررسی شد.
۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۰:۰۲