به مناسبت هفته اطلاع رسانی ایدز: اجرای برنامه آموزشی پیش گیری از HIV جهت دانش آموزان دبیرستانی

معاون اجتماعی دانشگاه از اجرای برنامه آموزشی پیشگیری از HIV ایدز وآسیب های اجتماعی جهت دانش آموزان دبیرستانی در سطح یکی از دبیرستان های شهر کرمانشاه خبر داد.

پروفسور الماسی در این خصوص توضیح داد:هم زمان با هفته ی اطلاع رسانی HIV ایدز (14_8) آذر ماه، برنامه ی آموزشی پیشگیری از  این بیماری و آسیب های اجتماعی توسط دبیرخانه ی کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی این معاونت و با هماهنگی نیروی انتظامی استان در روز دوشنبه در سطح یکی از دبیرستان های شهر کرمانشاه اجراء شد.

وی اظهار داشت : مدیر دبیرخانه ی کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان  به عنوان مدرس این نشست آموزشی ، ضمن افزایش آگاهی و سواد سلامت تعداد 70 نفر از دانش آموزان و والدین آنها ، به ارایه ی برنامه های پیشگیری از ابتلا به HIV ایدز و تازه های درمانی مرتبط ، به مدعوین پرداخت .

گفتنی است این دبیرخانه در راستای ایفای وظایف سازمانی خود و هم چنین برنامه ی جامع سلامت استان ،در نهم آذرماه نسبت به برگزاری جلسه ی آموزشی مشابه ای برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه ، نیز اقدام نموده است.

۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۳:۱۷