بیمارستان موقت سرپل ذهاب آماده افتتاح شد

بیمارستان موقت سرپل ذهاب به همت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آماده افتتاح شده و فردا در روز میلاد پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) در مراسمی با حضور مسئولان ملی و استانی به صورت رسمی آغاز به کار می کند.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ بیمارستان موقت با نام 'بانگر' که برگرفته از نام منطقه ای در سرپل ذهاب است به عنوان بیمارستان موقت جایگزین بیمارستان تخریب شده شهدای این شهر شده است.
در جریان زلزله 7.3 ریشتری غرب کرمانشاه در روز 21 آبان امسال، بیمارستان شهدای سرپل ذهاب تخریب شد و پس از آن خدمات رسانی در چادر و کانکس انجام می شد.
سابقه آغاز به کار بیمارستان 'بانگر' به سال 1371 بر می گردد که با ساخت بیمارستان شهدای سرپل ذهاب در سال 1387 آن بیمارستان تعطیل شد و به مرکز راهیان نور تغییر کاربری داد.
بعد از وقوع زلزله 21 آبان و تخریب بیمارستان شهدای سرپل ذهاب در اول آذر امسال بیمارستان بانگر دوباره در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفت و پس از 15 روز آماده افتتاح شده است.
مدیر بیمارستان شهدای سرپل ذهاب روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: بیمارستان بانگر در مساحت 2 هزار متر مربع در تمام بخش ها به مردم منطقه خدمات ارائه می کند.
شهرام کرکودی افزود: بیمارستان بانگر در تلفیق و ترکیب با کانتینرهای بیمارستانی که از طرف ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تامین شده، به مردم منطقه خدمات ارائه می کند.
به گفته وی، در این بیمارستان بخش هایی مانند آزمایشگاه، رادیولوژی، اتاق عمل، اورژانس، بخش های زنان و مردان فعال شده است.
وی اظهار کرد: بخش های دیالیز و سی سی یو نیز که اکنون در بیمارستان قصرشیرین خدمات ارائه می کنند قرار است با همت خیرین و دانشگاه علوم پزشکی در بیمارستان موقت جدید ارائه شود.
کرکودی گفت: از 12 روز قبل کانتینرهای بیمارستانی از طرف دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ما تحویل شده و فردا بیمارستان را به صورت رسمی افتتاح می کنیم.
وی درپایان با بیان اینکه همه پرسنل بیمارستان شهدای سرپل ذهاب سالم هستند و در بیمارستان موقت به مردم خدمات ارائه خواهند داد ، ظرفیت بیمارستان موقت بانگر را 54 تختخوابی اعلام کرد و گفت: تلاش ما ارائه خدمات مطلوب به مردم منطقه است.
۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۴:۴۷