خیرین مشهدی ساخت 10 خانه بهداشت تخریبی در دشت ذهاب را تقبل می کنند

تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، متشکل ازنمایندگان خیرین دوستدار سلامت و دانشگاه ، به همراه یکی از کارشناسان ارشد معاونت اجتماعی دانشگاه مورد اشاره ، به منظور ارزیابی و بررسی منطقه ، جهت بر عهده گیری بازسازی تعداد 10 خانه ی بهداشت تخریبی در منطقه ی دشت ذهاب وارد کرمانشاه گردید.

این تیم در یازدهم آذرماه با معاونت اجتماعی دانشگاه با حضور دکتر طیب قدیمی ، نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در مناطق زلزله‌زده در محل مهمانسرا تشکیل جلسه داد.

در این نشست پس از بحث و تبادل نظر طرفین مقرر گردید تا در اقدام نخست ، اکیپ اعزامی از تعداد 10 واحد از خانه بهداشت های تخریبی پیشنهادی ، با حضور مسئولین مرکز بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب بازدید به عمل آورد.

همچنین مقرر گردید جهت مطالعه خیرین و مؤسسات خیریه ی استان مشهد و برای مشارکت بیشتردر بازسازی و ترمیم خرابی ها ، مشخصات توپوگرافی منطقه و سایر شاخص های مورد نظر اکیپ ، تهیه شده و با هماهنگی  معاونت های اجتماعی و بهداشتی دانشگاه اقدام به عمل آید.

معاون اجتماعی دانشگاه در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حمایت معاونت های اجتماعی وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور از زلزله زدگان ، بر استفاده ی بهینه از ظرفیت ها و انرژی بی پایان نیکوکاران و خیرین دوستدار سلامت تأکید نمود و از آن به مثابه ی ثروت و اندوخته ای خداداده و مبارکی یاد کرد که علاوه بر ایجاد آرامش و تسکین خاطر رنج دیدگان حادثه ، موجب ایجاد حس همدلی و یگانگی و وحدت ملی در جامعه است .

پروفسور الماسی با توجه به ماهیت مردمی ، خودجوش و غیردولتی کمک های خیرین گفت : " آنچه که موجب ماندگاری این کمک ها و حمایت ها در حافظه ی تاریخی مردم این دیار خواهد بود ، آن است که این مساعدت ها از سوی تشکل هایی مردمی و از جنس مردم اهدا گردیده ، که تأثیر گذاری آن بیشتر و بی شک منشاء خیر و برکات افزون تراست .

وی با اشاره به نیاز های عمرانی منطقه ، از جمله بازسازی تعداد قابل توجهی از مراکز جامع سلامت شهری و روستایی ، از اکیپ مهمان دانشگاه خواست تا هر چه پرتوان تر و قدرتمند تر در عرصه ی این تلاش جهادگونه شرکت نمایند .

دکتر الماسی همچنین با تشریح وضعیت و مرورمشکلات منطقه و آسیب های اجتماعی موجود در استان از خیرین تقاضاکرد تا با ایجاد و استحکام دهی هر چه بیشتر روابط خود با معاونت اجتماعی دانشگاه و گسترش سطح پوشش فعالیت های نوع دوستانه ی سمن ها و موسسات خیریه خود در استان، موجبات هرچه مؤثر تر و ماندگار تر شدن اقدامات خیرخواهانه و نوع دوستانه ی خود را فراهم آوردند که قطعاّ موجب رضای خداوند متعال خواهد بود.

۱۴ آذر ۱۳۹۶ ۱۷:۲۷