معاونت آموزشی دانشگاه ؛پیگیر مشکلات دانشجویان مناطق زلزله زده است.

معاونت آموزشی دانشگاه ؛پیگیر مشکلات دانشجویان مناطق زلزله  زده است.

معاون آموزشی دانشگاه برخی از اقدامات این حوزه در زلزله اخیر را برشمرد.

پروفسور حبیب الله خزایی گفت: با مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی کمک های نقدی به برخی از دانشجویان زلزله زده اهدا گردید و با جلب حمایتهای برخی از خیرین سلامت (پزشکان) و در خصوص تحویل هدایایی به دانشجویان آسیب دیده این مناطق برنامه ریزی های لازم صورت گرفت.

وی همچنین  اظهار داشت :پس از تشکیل جلسه با مسئول تربیت بدنی دانشگاه به دنبال زلزله ،سالن تربیت بدنی به عنوان انبار وسایل جهت زلزله زدگان مورد استفاده قرار گرفت.

دکتر خزایی از تشکیل جلسه با نمایندگان دانشجویان مناطق زلزله زده درخصوص بررسی مشکلات آنها خبر داد و گفت : مشکلات دانشجویان پردیس مناطق زلزله زده نیز در هیات رئیسه دانشگاه جهت اخذ تصمیم مناسب در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود : جهت بررسی مسائل روانپزشکی و روانشناسی زلزله برای یکی از اعضای هیات علمی گروه روانپزشکی دانشگاه پس از تشکیل کارگروه مربوطه ابلاغ صادر گردید و 3 کارگاه آموزشی در زمینه مباحث فوق با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه جهت 250 نفر برگزار شد.

به گفته وی علاوه بر اعزام تیمهای مختلفی از اعضاء هیأت علمی و دستیاران به مناطق زلزله زده ، با توجه به مشکلات بوجود آمده ، با وزارت متبوع نیز در خصوص جذب اعضا هیات علمی در رشته ارتوپدی ،رایزنی هایی صورت گرفته است.

دکتر خزایی با اشاره به اینکه تعطیلی و تعیین زمان برگزاری مجدد کلاسها با نظر شورای آموزشی دانشگاه صورت گرفته است گفت: مشکلات دانشجویان مناطق زلزله زده ازجمله مواردی در خصوص غیبت ، چگونگی پرداخت شهریه دانشجویان پردیس و مشکلات واحد تربیت بدنی این دانشجویان نیز در همین شورا  بررسی و مصوب گردید.

.

۸ دی ۱۳۹۶ ۰۸:۵۰