سلسله اردوهای جهادی کانون فعالیت های جهادی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه.

کانون فعالیت های جهادی دانشگاه طی برنامه ریزی مدون در سه اردوی یک روزه به مناطق زلزله زده از جمله منطقه خانه شور با 19 روستا و مناطق دور ثلاث باباجانی با 6 روستا و روستای شیخ صله با جمعیت زیاد، در هفته ی آخر آبان و آذر ماه سال جاری سر زدند .

با توجه به وقوع زلزله 7/3 ریشتری در استان کرمانشاه و آسیب جانی و مالی مردم در دو شهرستان: سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی و نیاز مبرم و شدید به خدمات درمانی ، بهداشتی و نیاز مالی ، کانون فعالیت های جهادی دانشگاه طی برنامه ریزی مدون در سه اردوی یک روزه به مناطق زلزله زده از جمله منطقه خانه شور با 19 روستا و مناطق دور ثلاث باباجانی با 6 روستا و روستای شیخ صله با جمعیت زیاد، در هفته ی آخر آبان و آذر ماه سال جاری به ارائه خدمات رسانی پرداختند .
به طور میانگین در هر اردوی 50 نفر از دانشجویان شرکت کردند و در میان دانشجویان معاونت فرهنگی ، دانشجویی نیز پابه پای دانشجویان به این مناطق سر زده و در این اردوها شرکت می نمودند.
از جمله خدماتی که در حین اردوهای جهادی ارائه گردید: خدمات درمانی، بهداشتی، فرهنگی، آموزشی، روان شناسی و مالی بود.
تیم های دانشجویی شامل پزشک، دانشجوی سال بالای پزشکی، پرستاری، مامایی، بهداشتی، روانشناس بود و همراه با تیم درمانی یک تیم حمایت گر مالی نیز روستا به روستا به دنبال تیم های دیگر مردم مصیبت زده را از نظر مالی حمایت می کرد و وسایلی از جمله چراغ، پتو، چادر و مواد خوراکی خشک و وسایل گرمایشی را در اختیار نیازمندان قرار می داد .
کانون اردوهای جهادی در نظر دارد در طی هفته های آینده به صورت هفتگی به این مناطق اعزام شوند و فعالیت های خود را دنبال نماید
۳ دی ۱۳۹۶ ۱۱:۴۸