مهرماه و نشست "مهــــر دانشجویی"

همایش مهر دانشجویی ویژه دانشجویان جدید الورود سال 1389 دانشگاه روز دوشنبه پنجم مهر ماه در مجتمع فرهنگی تفریحی امام حسن مجتبی (ع) شهرستان صحنه برگزار شد .

همایش مهر دانشجویی ویژه دانشجویان جدید الورود سال 1389 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز دوشنبه پنجم مهر ماه سال جاری در مجتمع فرهنگی تفریحی امام حسن مجتبی (ع) شهرستان صحنه برگزار شد .

همایش مهر دانشجویی ویژه  دانشجویان جدید الورود سال 1389 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز  دوشنبه پنجم مهر ماه سال  جاری در مجتمع فرهنگی تفریحی امام حسن مجتبی (ع) شهرستان صحنه برگزار شد و دانشجویان جدید‌الورود، همزمان با آغاز نیمسال اول سال تحصیلی 90-1389 ضمن آشنایی با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، با شیوه تحصیل در این دانشگاه آشنا شدند.
در ابتدای مراسم، آقای دکترصمد نوری زاد رئیس دانشگاه ، طی سخنانی با خیرمقدم به دانشجویان جدید‌الورود ، موفقیت آنها را در کنکور سراسری و پذیرفته ‌شدن در دانشگاه تبریک گفت و اظهار داشت : دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که با تلاش همکاران خود اکنون تیپ یک شده و در رده 10 دانشگاه برتر کشور قرار دارد تمامی امکانات خود را درجهت رسیدن به قله های رفیع علم و دانش در اختیار شما قرار خواهد داد.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین علی محمد فرهاد زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه طی سخنانی به ویژگی‌های و علل به وجو آمدن نهادی تحت عنوان نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اشاره کرد و در بخش دیگری از سخنان خود به مناسبت هفته دفاع مقدس ، نامه دکتر چمران به امام موسی صدر را قرائت کرد که مورد توجه دانشجویان قرار گرفت .
آقای دکتر حمید رضا عمرانی معاون آموزشی دانشگاه سخنران بعدی بود که  به معرفی دانشکده ها، رشته های موجود در دانشگاه ، امکانات و تجهیزات آموزشی وترسیم چارچوبهای آموزشی دانشگاه پرداخت .
درا دامه مراسم بخش های از فعالیت های معاونت دانشجویی فرهنگی در خصوص برگزاری نهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاههای علوم پزشکی کشور در مردادماه سال جاری پخش شد .تا در ادامه دکتر حمید رضا اختری معاون دانشجویی ، فرهنگی دانشگاه به شرح وظایف و بر نامه های قابل انجام در این حوزه بپردازد . دکتر اختری دربخش دیگر از صحبت های خود ضمن معرفی مدیریت های زیر مجموعه خود گفت : ما در حوزه معاونت دانشجویی تمامی امکانات رفاهی ، تفریحی ، فرهنگی ، ورزشی و مشاوره ای را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا بهترین شرایط برای تحصیل شما را فراهم کنیم و این مهم نیازمند این است که ارتباط دوجانبه ای میان دانشجویان و مسئولین حوزهمعاونت دانشجویی فرهنگی  برقرار باشد .
سخنران بعدی دانشمند فرزانه حجت السلام والمسلمین نقویان بود که در مورد تاثیر باورهای مذهبی برسلامت روان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی سخن گفت که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت .
اجرای موسیقی ، پذیرایی ،پخش کلیپ ، مسابقات ورزشی ، نماز و نهار از دیگر برنامه صبح این همایش یکروزه بود .
بعد از ظهر این همایش دانشجویان رشته های مختلف در اختیار مسئولین دانشکده ها قرار گرفتند و در کارگاههایی ضمن آشنایی با مسئولین گروه های آموزشی  و اعضاء هیئت علمی نحوه ادامه تحصیل   در دانشکده ها ی خود را آموختند.