مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت در جشنواره رازی درخشید

رئیس مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت از درخشش این مرکز در جشنواره رازی خبرداد.

دکتر کرمی متین با اعلام این خبر گفت: مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت به عنوان مرکز برگزیده در بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی انتخاب شد.

وی اظهار داشت: این مرکز در سال ۱۳۹۲ تأسیس گردید و طی چهار سال گذشته به طور فزاینده ای در زمینه های مختلف پژوهشی مرتبط با سلامت اقدام به انجام پژوهش های اصیل نموده است.

به گفته وی در استراتژی های این مرکز افق روشنی از گسترش تحقیقات کاربردی مبتنی بر اولویت های پژوهشی کشور ، در زمینه حل مشکلات سلامت، توسعه دانش و حضور موثر در عرصه های بین المللی ترسیم شده است.

رئیس مرکز تحقیقات عوامل محیطی موثر بر سلامت گفت: این مرکز از حضور ارزشمند همکاران هیأت علمی در دانشگاه و پژوهشگران علاقمند در عرصه سلامت بهره می گیرد.
۹ دی ۱۳۹۶ ۰۹:۴۸