اطلاعیه فراخوان تأسیس داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران

بدینوسیله از متقاضیان تأسیس داروخانه در شهرستان بهارستان (شهر گلستان – نسیم شهر  شهر صالحیه) و شهرستان ملارد (شهر ملارد – شهر صفادشت) و شهر قدس که صرفاً تا قبل از تاریخ 20/12/97 درخواست خود را در حوزه مدیریت نظارت بر امور دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران و یا سامانه HIX به ثبت رسانده اند دعوت بعمل می آید حداکثرظرف مدت یکماه از تاریخ 20/3/98 لغایت 20/4/98 جهت اعلام آمادگی و تکمیل مدارک مندرج در سایت دانشگاه به آدرس (iums.ac.ir- معاونت غذا و دارو – مدیریت دارویی – اطلاعیه های دارویی) و یا سامانه HIX (pharmacy.fda.gov.ir)، به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران – واحد امور داروخانه ها به نشانی : میدان آرژانتین – خیابان الوند – پلاک 60 (تلفن   88779118 داخلی 306) مراجعه نمایند بدیهی است مهلت مذکور قابل تمدید نبوده و به درخواست ها و مراجعات بعد از موعد مقرر ترتیب اثر نخواهد شد.