معاون آموزشی دکتر رضا خدارحمی را به عنوان مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب کرد/ تقدیر از دکتر احسان صادقی

طی حکمی از سوی دکتر خزایی معاون آموزشی دانشگاه د‌کتر رضا خدا رحمی به سمت مدیر تحصیلات تکمیلی منصوب شد.

دکتر خدارحمی متولد سال ۱۳۵۳ ، دانش آموخته رشته زیست شناسی در سال ۱۳۷۵ از دانشگاه رازی و دارای مدرک دکتری تخصصی بیوشیمی از دانشگاه تهران است.

وی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده داروسازی به مدت ۳/۵سال ، مدیر پژوهش دانشگاه به مدت ۷ سال ،  ریاست مرکز تحقیقات بیولوژی پزشکی و فعالیت به عنوان Editor مجله PLOS ONE را در کارنامه کاری خود داراست.

پروفسور خدارحمی که دو سال است در کسوت استاد تمامی دانشگاه فعالیت می نماید، جزء پژوهشگران برتر دانشگاه بوده و تاکنون موفق به چاپ بیش از ۱۰۰ مقاله در مجلات بین المللی براساس نمایه Google Scholar و  ۸۲ مقاله در نمایه Scopus گردیده است.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر احسان صادقی عهده دار بوده است.

همچنین معاون آموزشی دانشگاه با اهداء لوح تقدیری از خدمات ارزنده دکتر احسان صادقی تقدیر کرد.
۹ دی ۱۳۹۶ ۱۵:۱۷