دکتر علیرضا علی آبادی به عنوان " رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی " منصوب شد/تقدیر از دکتر یلدا شکوهی نیا

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه ،دکتر علیرضا علی آبادی به عنوان رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی منصوب شد.

دکتر علی آبادی فارغ التحصیل دکترای تخصصی(PhD) شیمی دارویی در سال 1389 از دانشگاه علوم پزشکی تهران است که دوره دکترای حرفه ای داروسازی خود را در سال 1385 از دانشگاه علوم پزشکی کرمان به پایان رسانده است.

وی که در حاضر رییس دانشکده داروسازی می باشد، مسوولیت EDO ، مدیریت دو دوره گروه شیمی دارویی، ریاست داروخانه های آموزشی خدماتی و معاونت آموزشی را در این دانشکده در کارنامه خود داراست.

دکتر علی آبادی که در سال 1394 به مرتبه دانشیاری ارتقا یافته است ، رتبه اول در امتحان علوم پایه، آزمون ورودی دکترای تخصصی شیمی دارویی ، بورد تخصصی شیمی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، پژوهشگر برتر سال های ۹۲، ۹۳ و ۹۵ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، استاد نمونه آموزشی سال های ۹۰ و ۹۴ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، مولف ۷ جلد کتاب در زمینه داروسازی و دبیر علمی اولین همایش شیمی دارویی ایران است.

همچنین گفتنی است مرکز تحقیقات علوم دارویی از مراکز تحقیقاتی قطعی دانشگاه می باشد که تا پیش از این ریاست آن بر عهده دکتر یلدا شکوهی نیا بود.