درخشش دانشجویان کرمانشاه در مسابقات منطقه ای دانشگاه های علوم پزشکی منطقه غرب کشور

مسابقات منطقه‌ای غرب کشور با مشخص شدن تیم‌های برتر پایان یافت.

مسابقات ورزشی دانشگاه‌های منطقه غرب کشور باحضور ورزشکاران دانشگاه‌های علوم پزشکی همدان، کرمانشاه، کردستان و ایلام برگزار و با مشخص شدن تیم‌های برتر پایان یافت.

رییس اداره تربیت بدنی دانشجویان اعلام کرد: در مجموع مسابقات منطقه دانشجویان پسر منطقه 3 کشور ، تیم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب مقام اول در رشته های بسکتبال تیمی ، والیبال تیمی ، کشتی تیمی، پینگ پنگ تیمی، طناب کشی تیمی، دارت انفرادی، شطرنج سرعتی انفرادی و پینگ پنگ انفرادی شد.

احمد مظاهری همچنین از کسب مقام دوم توسط تیم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رشته های شنا تیمی ، والیبال دونفره ، طنابزنی انفرادی و  کسب مقام سوم در رشته های فوتسال تیمی ، پله نوردی و فوتبال رومیزی نیز خبرداد.

وی اظهار داشت: در این مسابقات که از بیست و هفتم آذرماه لغایت هشتم دی ماه برگزار شد دانشگاه های منطقه غرب مشارکت مطلوبی در برگزاری مسابقات داشتند .

وی افزود : مسابقات کشتی ، تنیس روی میز،دارت و طنابزنی در تاریخ 27 آذرماه به میزبانی کرمانشاه ، مسابقات فوتسال،والیبال دونفره،بسکتبال و فوتبال رومیزی در تاریخ 30 آذربه میزبانی دانشگاه همدان ، همچنین مسابقات والیبال ، شطرنج سرعتی ، پله نوردی در تاریخ 4 دی ماه به میزبانی دانشگاه کردستان و نیز مسابقات طناب کشی و شنا در تاریخ 8 دی ماه به میزبانی ایلام برگزار شد .

۱۰ دی ۱۳۹۶ ۱۱:۲۴