فرماندارکرمانشاه: ارتقاء فرهنگ و ساماندهی ملاقاتهای بیمارستانی در گرو همدلی و هم افزایی است

فرماندارکرمانشاه گفت : ارتقاء فرهنگ و ساماندهی ملاقاتهای بیمارستانی نیازمند همدلی و هم افزایی است.

فضل الله رنجبر گفت: دربحث ساماندهی ملاقات های بیمارستانی جای کار بسیار وجود دارد و باید همگی با هم افزایی و در کنار هم بودن در مسیر تعالی این مهم گام برداریم.

وی که پیش از ظهر امروز در جلسه ساماندهی ملاقات های بیمارستانی سخن می گفت بر نقش مهم رسانه ها به ویژه صدا و سیما در امر فرهنگ سازی بسیار تاکید کرد.

فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه هرچقدر در زمینه عمرانی تلاش کرده ایم متأسفانه به همان اندازه و خیلی کمتر در حوزه فرهنگ و سبک زندگی تلاش نکرده ایم گفت: هنوز این تفکر در بدنه مدیریتی کشور و مردم نهادینه نشده است.

وی تبعات منفی ملاقات بی رویه در بیمارستان ها را تهدیدی برای بیمار ، ملاقات کنندگان و کادر درمان دانست و گفت: اجرای کامل این طرح تنها توسط دانشگاه علوم پزشکی مقدور نمی باشد و می بایستی به صورت سیستمی اجرا شود.

رنجبر افزود: مشکل پارکینگ بیمارستان ها می بایست با همکاری شهرداری و شورای شهر ساماندهی شود.

در این نشست که با حضور مسئولین شهری ، دهیاران ، مدیران دانشگاهی و روسای بیمارستان ها در محل فرمانداری کرمانشاه تشکیل شد، رئیس بیمارستان امام رضا (ع) بر نقش مهم دهیاران‌، بهورزان و شوراهای اسلامی روستا به عنوان افراد تاثیر‌گذار در جامعه روستایی در فرهنگ‌سازی ملاقات‌ در بیمارستان‌ها تاکید کرد.

دکتر سروش با بیان اینکه در شبانه روز حدود ۱۸ تا ۲۰ هزار نفر به عنوان بیمار، ملاقات کننده و همراه به بیمارستان امام رضا(ع) مراجعه می‌کنند، این موضوع را موجب شلوغی بیش از حد بیمارستان و عاملی برای مختل کردن کار کادر درمان دانست که به نفع بیماران و بیمارستان نیست.

عضو شورای شهر کرمانشاه نیز اجرای طرح ساماندهی ملاقات را بسیار پسندیده دانست و گفت: هدف از اجرای این طرح ممانعت از فرهنگ حسنه سرکشی و عیادت از بیماران نیست .

سالار احمدزاده افزود: این طرح می کوشد با جلوگیری از  افراط در امر ملاقات های بیمارستانی علاوه بر ارتقا کیفیت خدمات درمانی رفاه ، آسایش و آرامش خاطر را برای بیماران ، خانواده های آنان و کادر بیمارستان را به ارمغان آورد.

در ادامه معاون اجتماعی دانشگاه آلودگی بیمارستان ها ، آلودگی زیست محیطی ، تخریب زیر ساخت ها ، تهدید سلامت بیماران و ملاقات کنندگان ، تهدیدات فرهنگی و ایجاد ترافیک در مسیر بیمارستان ها را تنها گوشه ای از مشکلات ناشی از ملاقات های بی رویه عنوان کرد و بر نقش سمن ها و سازمان های مردم نهاد برای ارتقای فرهنگ ملاقات و نهادینه سازی این تفکر تاکید کرد.

گفتنی است طرح ساماندهی ملاقات در بیمارستان امام رضا (ع) از اول دی ماه آغاز شده است که براین اساس روابط عمومی این مرکز پیشتر از مردم خواسته تنها روزهای دوشنبه ، چهارشنبه و جمعه از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۳۰ به ملاقات بیماران بیایند.
۱۱ دی ۱۳۹۶ ۰۹:۱۰