برگزاری جشنواره "بین‌المللی سیمرغ" /مروری بر بخش "آزاد" این جشنواره

جشنواره "بین المللی سیمرغ "در بخشهای تئاتر،‌ فیلم، ادبی، ‌هنرهای تجسمی و موسیقی، بهار ۱۳۹۷در شهر تهران برگزار می شود.

این جشنواره  در سه بخش " فرهنگ سلامت" ویژه دانشجویان سراسر کشور، بخش" بین‌الملل" ویژه دانشجویان سراسر جهان و بخش "آزاد" ویژه کارکنان، اعضای هیئت علمی و جامعه پزشکی کشور اعلام فراخوان داده است و تمامی علاقه‌مندان می‌توانند تا یکم بهمن ماه سال جاری نسبت به ثبت‌نام و حضور در آن اقدام نمایند.

بخش "آزاد" این جشنواره  شامل :  " هنرهای تجسمی"، " هنرهای نمایشی" و " ادبی" است که کلیه دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و جامعه پزشکی می توانند با موضوع " آزاد" در آن حضور یابند ضمن اینکه داوری آثار در این بخش تنها از لحاظ فنی انجام خواهد شد

"هنرهای تجسمی" در بخش آزاد با هدف حمایت و تولید آثار فاخر و شناسایی استعدادهای برتر برگزار و شامل رشته‌های خوشنویسی( نستعلیق، شکسته نستعلیق، نقاشی خط) نقاشی، کاریکاتور، پوستر و عکاسی است.
"هنرهای نمایشی" با هدف حمایت از ایده‌های برتر در رشته‌های نمایشی برگزار می‌شود و در این بخش رشته‌های نمایشنامه نویسی، فیلم کوتاه داستانی، فیلم مستند، فیلمنامه نویسی و تحقیق و پژوهش قرار دارند و بخش "ادبی" نیز رشته‌های شعر شامل کلاسیک و نو، شعر طنز، نثر طنز، و داستان کوتاه می باشد.

لازم به توضیح است، این جشنواره که نامش برگرفته از سیمرغ افسانه‌ای در ادبیات ایران به عنوان مرغ درمانگر و نماد جدید جامعه پزشکی است با شعار " سالم زیستن، هنر است" تلاش دارد که سبک زندگی سالم را که هدف و غایت نهایی بعثت همه انبیا و اولیا الهی است در جامعه دانشگاهی کشور ترویج کند.

برای دریافت فایل راهنمای "جشنواره بین‌المللی سیمرغ" اینجا کلیک کنید.

۱۱ دی ۱۳۹۶ ۱۱:۴۳