دکتر هوشنگ بهاری به عنوان سرپرست کلینیک های ویژه دانشگاه معرفی شد/تقدیر از دکتر علیرضا طلوعی

ریس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، دکتر هوشنگ بهاری را به عنوان سرپرست کلینیک های ویژه دانشگاه معرفی کرد .

دکتر هوشنگ بهاری که دانش آموخته پزشکی در سال 1375 از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است ، در سوابق مدیریتی خود مسئولیت مراکز شهری و روستایی شماره 1 و 2 شهرستان سرپل ذهاب ، ریاست بیمارستان شهدا سرپل ذهاب را دارا است .

وی به عنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب و صحنه نیز فعالیت کرده است .

دکتر مرادی همچنین با ارسال لوح تقدیری از زحمات دکتر علیرضا طلوعی در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

متن لوح بدین شرح است:

" به نام خدا"

جناب آقای دکتر علیرضا طلوعی

خدمت درعرصه ارزشمند سلامت و مراکز دانشگاهی نعمت گرانقدر پروردگاراست که به برخی از بندگان خود عطا می فرمایند . امیدوارم خداوند بزرگ توفیق بهره مندی از  این بازه زمانی را به بهترین شکل ممکن در جهت رضایت خالق و خرسندی مخلوق به همه ما ارزانی دارد.

بدینوسیله برخود لازم می دانم از تمامی تلاشهای بی شائبه و صادقانه جنابعالی درمدت تصدی سرپرستی کلینیک های ویژه و مستقل دانشگاه با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر نموده و امیدوارم همواره موفق ومؤید باشید.

دکتر محمودرضا مرادی

سرپرست دانشگاه