بررسی مشکلات وچالشهای موجود در بیمارستانها اولویت کاری معاونت درمان دانشگاه

معاون درمان دانشگاه گفت: بررسی مشکلات وچالشهای موجود درمراکز آموزشی درمانی دراولویت کاری معاونت درمان قرار دارد.
دکتر بهمن روشنی توجه به مسائل و مشکلات مالی , نیروی انسانی ,  تجهیزات , بافت قدیمی بعضی ازمراکز و بحث هتلینگ در بیمارستانها را ازجمله موضوعات مورد بحث و بررسی در این خصوص دانست.

وی
 که صبح امروز در نشست رؤسا ومدیران مراکز آموزشی درمانی بامعاونین و ریاست دانشگاه سخن می گفت، در بحث مقیمی پزشکان نیز از ارائه پیشنهاداتی به تمام مراکز درخصوص حق الزحمه آنکالی خبر داد و گفت: درصورت موافقت تمام مراکز و بررسی جوانب آن تصویب می گردد.

معاون امور درمان دانشگاه در جهت بررسی مشکلات تک تک بیمارستانها به طور مجزا اظهار داشت : روزهای دوشنبه هرهفته جلسه ی هیئت رییسه در یکی از مراکز آموزشی درمانی سطح شهر برگزار می گردد تا از نزدیک مشکلات مراکز مورد بررسی قرار گیرد.

در ادامه رییس دانشگاه نیز گفت: مهمترین سیستم مدیریتی دانشگاه در بیمارستانها می باشد چرا که به طورمستقیم با بیماران سروکار دارد.

دکترمرادی افزود:همه ما باید تلاش کنیم بامدیریت صحیح مشکلات را حل کنیم ودید کلی نسبت به مسائل داشته باشیم.

وی باتشکر ازکلیه مراکز درمانی درخدمت رسانی به بیماران زلزله زده گفت: اگرچه زلزله ویرانگر بود اما ماشاهد مدیریت صحیح وهمدلی همه ی مراکز در سطح استان بودیم و این درکاهش آلام هم استانی های عزیز تاثیر بسزایی داشت.
۱۳ دی ۱۳۹۶ ۱۵:۱۶