دکتر عبدی به عنوان مشاور رییس دانشگاه و مدیر امور بهره وری،خلاقیت و نوآوری دانشگاه منصوب شد.

دکتر عبدی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر امور بهره وری ، خلاقیت و نوآوری در دانشگاه شد

پروفسور مرادی طی ابلاغی دکتر امید عبدی را به عنوان مشاور رئیس دانشگاه و مدیر امور بهره وری ، خلاقیت و نوآوری در دانشگاه منصوب کرد

دکتر عبدی که دارای مدرک تحصیلی دکترای حرفه ای داروسازی از دانشگاه اصفهان و مدرک MBA مراقبت های دارویی از دانشگاه تهران است در فاصله سال های 1376 و 1384 به عنوان مدیر غذا و داروی دانشگاه فعالیت نموده است.

وی از سال 1385 تا 1393 به عنوان مسئول بخش مراقبت های دارویی بیمارستان امام رضا (ع)  و در فاصله سالهای 1385 تا 1387 به عنوان مسئول داروخانه الگوآموزشی دانشکده داروسازی خدمت کرده است.

دکتر عبدی از سال 1378 به عنوان عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران ، به عنوان رئیس انجمن داروسازی استان کرمانشاه و  نیز عضو مجمع خیرین سلامت فعالیت کرده و از سال 1393 نیز مدیر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بوده است.

وی همچنین تاپیش از این به مدت حدود دوسال به عنوان معاون غذاو داروی دانشگاه فعالیت می نمود.

۱۳ دی ۱۳۹۶ ۱۵:۳۷