دکتر علی عزیزی به عنوان رئیس عرصه آموزش پزشکی جامعه نگر دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از خانم دکتر سهیلا رشادت

طی حکمی از سوی معاون آموزشی دانشگاه دکتر علی عزیزی به عنوان رئیس عرصه آموزش پزشکی جامعه نگر دانشگاه منصوب شد.

دکتر عزیزی فارغ التحصیل دکترای تخصصی پزشکی اجتماعی از دانشگاه شهید بهشتی تهران در سال 1377 است .

وی که دارای طرح های تحقیقاتی و مقالات متعددی در مجلات مختلف می باشد، ریاست عرصه آموزش پزشکی جامعه نگر دانشگاه طی سالهای 1377 لغایت 1388 ، ریاست مرکز تحقیقات توسعه اجتماعی و ارتقای سلامت کرمانشاه طی سالهای1381 لغایت 1388 و نیز 3 دوره ریاست مدیر گروه پزشکی اجتماعی را در کارنامه خود داراست.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را خانم دکتر سهیلا رشادت عهده دار بوده است.

۱۶ دی ۱۳۹۶ ۱۳:۰۵