تلاش کوهنوردان دانشگاه هنگام بارش برف وکولاک در نیمه دی ماه 1396کوهستان پرآو(قله شاودالان)

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه صعود به یکی از ارتفاعات استان کرمانشاه می باشد که با عنایت به تعداد شرکت کنندگان و وضعیت هواشناسی نام قله متعاقباً اعلام می گردد.حرکت گروه پس از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 1396/10/29 از ساختمان شماره یک دانشگاه تعیین می گردد. داوطلبین می توانند با مسؤلیت خود جهت شرکت در برنامه و کسب اطلاعات بیشتر با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 38355556 و 09183351263) هماهنگی نمایند.در ضمن داشتن کارت معتبر بیمه کوهنوردی الزامی می باشد. آدرس کانال گروه کوهنوردی دانشگاه: koh1111@

گزارش برنامه صعود به قله شاودالان 3150متری :

پانزده دی ماه 1396 گروه کوهنوردی دانشگاه به اسامی آقایان پردلی ، منتظریانی ،عسکری ، کلانتری و خزایی  بوسیله خودرو موسو دانشگاه به رانندگی آقای صیدی ، ساختمان شماره یک دانشگاه را به سمت روستای چالابه ترک نمودند از آنجا جاده فرعی آسفالت را به طرف دامنه کوه (محیط بانی)رفتند.با راننده خودرو دانشگاه قرار دیدار را در انتهای همان روز گذاشتند  آغاز کوهنوردی با یاد خدا از مسیر جاده شنی منتهی به دامنه خاتون بان آغاز شد پس از مقداری کوهنوردی متمایل به راست به موازات تنگ تاف توأم با بارش برف ادامه مسیر دادندهوا به سمت سردی همراه با وزش باد پیش می رفت گزارش هواشناسی ،بعدازظهر آن روز را بارش پراکنده در ارتفاعات تخمین زده بود به هر تقدیر با صعود به سمت قله از مسیر جاده پایکوب پوشیده از برف منتهی به غار جوجار همراه با شیب تند در هوای برفی مشکل آفرین بودو هر لحظه به برف آن اضافه می شد و برف کوبی مصیبتی دیگربود که زمان را به خود اختصاص می دادو حرکت صعود کندتر می شد. از آنجایی که روحیه گروه بالا بود و افراد گروه به آن منطقه اشراف داشتند وقتی در صعود به سمت قله با هوای مه توام با بارش برف روبرو شدند انسجام با حرکت هماهنگ را از دست ندادند، لازم به یاد آوری است حرکت مار پیچی  که گروه کوهنوردی فوق بدلیل مانع های صخره ای در حین صعود انجام می دادند گاهی اوقات با ارتفاعی از دامنه برفی مواجه می شدند که به راحتی تا کمر مهمان برف می شدند .با آن وضعیت ،دیدچشم بیشتر از سی متر وجود نداشت.در این لحظات هست که همنورد با تجربه و خونسرد مایه مباهات می باشد این گروه همچنان برادران دلسوز پشتبان یکدیگر در کنار هم ادامه مسیر دادند هر چقدر صعود می کردند به تناسب آن وضعیت جوی ناپایدارتر و غیر قابل تحمل می شد.بطوریکه در ارتفاع بالا گوشی دو نفر از همنوردان بدلیل سرمای شدید خاموش شد.وقتی به آخرین بلندای قله شاودالان رسیدندتوان تکلم بصورت معمولی از بین رفته بود و سرما در ظاهر کوهنوردان بصورت پوشش برف در اندامهای آنها  به وضوح مشاهده می شد. زمان باید مدیریت می شد سرمای شدید به ما اجازه تصویر برداری نداد .آن لحظات فراموش نشدنی یاد خداوندمهربان با آن عظمتش در ذهن افراد جای قشنگی داشت .

مسیر بازگشت را به سمت چشمه گردله انتخاب نمودند وقتی به ارتفاع چشمه رسیدند دید بر محیط اطراف احاطه شد و مقداری از برودت هوا و بارش برف کاسته شد حرکت تا ساعت پنج بعدازظهر ادامه داشت که به محیط بانی رسیدند و ازآنجا بوسیله خودرو دانشگاه به ساختمان دانشگاه رسیدند. برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 18/45 همان روز در ساختمان شماره یک دانشگاه ختم گردید.

۱۶ دی ۱۳۹۶ ۱۷:۰۵